StaffPoint osti Optimaxin

StaffPoint-konserni jatkaa vahvaa kasvustrategiaansa ostamalla kotkalaisen Optimax Henkilöstöratkaisut Oy:n

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy on liiketoimintaansa tuloksekkaasti kehittänyt henkilöstöpalveluyritys, joka on pitkäjänteisesti rakentanut asiakassuhteitaan erityisesti Kaakkois-Suomen alueella. Yrityskauppa vahvistaa teollisuuden ja logistiikka-alan liiketoimintaa. Yrityskauppa on toteutettu tänään 17.10.2023.

”Optimaxia ja StaffPointia yhdistää samankaltainen asiakasfilosofia – halu vaalia asiakassuhteita ja tukea asiakkaita liiketoiminnan kehittämisessä. Nyt toteutettu yrityskauppa vahvistaa jalansijaamme erityisesti Kaakkois-Suomessa. Yhdessä Optimaxin kanssa voimme palvella asiakkaita laajoilla HR-ratkaisuilla”, kertoo StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja Anu Ahokas.

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy:n yrittäjä Jukka Westerholm on tyytyväinen toteutuneesta yritysjärjestelystä. ”Yritysjärjestelyn myötä nykyiset asiakkaamme saavat entistä laajempaa HR-palvelua ja voimme tarjota myös kansainvälisen rekrytoinnin kanavat asiakaskuntamme käyttöön. Vuokratyöntekijöillemme tarjoutuu myös monipuolisempia työmahdollisuuksia laajemman asiakaskunnan johdosta”, Westerholm summaa.

Jukka Westerholm siirtyy StaffPointin teollisuus- ja logistiikkatoimialan aluepäälliköksi vastaten asiakkuuksista ja myynnistä erityisesti Kaakkois-Suomen alueella. Optimax Henkilöstöratkaisun tiimistä tulee osa StaffPointin työyhteisöä, johon kuuluu 350 toimihenkilöä ja vuosittain yli 13 000 vuokratyöntekijää.

Optimax Henkilöstöpalvelut Oy:n liikevaihto vuonna 2022 oli noin 4,4 M€. Yhtiö toimii pääasiassa Kaakkois-Suomessa teollisuus- ja logistiikka-aloilla.

Lisätietoja:

StaffPoint, www.staffpoint.fi
Toimitusjohtaja Anu Ahokas, anu.ahokas@staffpoint.fi

Yhteydenotot assistentti Katri Niemen kautta: 043 826 8263

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä