Tietoa työntekijälle

Optimax on kotimainen henkilöstöpalvelualan perheyritys.

Työntekijälle

Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään, sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä.

Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla.

Tervetuloa meille töihin.

Työtuntien kirjaus

Muistathan kirjata työtuntisi sähköiseen Tuntinetti- työaikajärjestelmään aina viimeistään kuun 15. ja viimeinen päivä. Kirjautumaan pääset klikkaamalla alla olevaa logoa.

logo

Palkanmaksu

Maksamme palkan sinulle kaksi kertaa kuussa, aina kuun 15. ja viimeinen päivä.  1.-15. päivinä tehdyistä työtunneista palkanmaksupäivä on saman kuun lopussa ja 16.- kuun viimeinen päivä tehdyistä työtunneista seuraavan kuun puolivälissä. Palkkalaskelman toimitamme sinulle verkkopankkiin, toimittaja on Maventa.

Huom! Sinun ei tarvitse toimittaa verokorttia, palkkahallinto saa tiedot suoraan verottajalta. Myös verokorttiin tehdyt muutokset saadaan suoraan verottajalta.

Sairastapaukset ja työtapaturmat

Mikäli sairastut ja olet estynyt menemään sovittuun työvuoroon, ilmoita siitä välittömästi soittamalla käyttäjäyrityksesi esimiehelle sekä Optimax yhteyshenkilöllesi. Edellytämme kaikissa sairastapauksissa sairastodistusta, joka tulee toimittaa välittömästi sähköpostilla osoitteeseen sanna.westerholm@optimax.fi

Käytössämme on lakisääteinen työterveyshuolto, joka ei sisällä yleislääkäritasoista sairaanhoitoa. Sairastodistuksen voi siis noutaa esimerkiksi omalääkäriltä tai muulta sinulle parhaiten sopivalta terveysasemalta. Hyväksymme myös sairaanhoitajan kirjoittaman sairastodistuksen, epidemialuonteisissa sairauksissa, enintään 3 pvä.

HUOM! Sairasajanpalkkaan olet oikeutettu toimitettua sairastodistusta vastaan.

Mikäli sinulle sattuu työtapaturma, sinun tulee ilmoittaa välittömästi työpaikkasi esimiehelle sekä Optimaxin yhteyshenkilöllesi. Ilmoita lääkärissä vakuutusyhtiöksi Lähi- Tapiola.

Työtapaturmatapauksissa täytät yhdessä yhteyshenkilösi kanssa vakuutustodistuksen hoitolaitosta varten sekä työtapaturmailmoituksen vakuutusyhtiötä varten. Työtapaturmatapauksissa tarvitsemme välittömästi alkuperäiset lääkärintodistukset. Lähetä lääkärintodistukset sähköpostilla osoitteeseen sanna.westerholm@optimax.fi.

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy:n vakuutusyhtiö on Lähi-Tapiola ja eläkevakuutusyhtiö on Elo.

Ole työterveysasioissa yhteydessä aina omaan Optimax yhteyshenkilöösi.

Meidän kaikkien yhteystiedot löydät https://www.optimax.fi/yhteystiedot/

Olemme täällä sinua varten.

Hyvää ja turvallista työpäivää toivottaa.

Optimax Henkilöstöratkaisut

Haluatko lisätietoja?

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta sekä kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

    Lähetä viesti