Työntekijälle

Lue lisää

Työntekijälle

Optimax on kotimainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Olemme auktorisoitu ja olemme myös HPL:n jäsenyritys.

Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään, sekä tarjota mahdollisuuden työskennellä myös silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Meillä on tarjota sinulle myös vakituisia töitä. Pääasia että viihdyt meillä pitkään. Haluamme olla reilu ja rehti työnantaja.

Meillä on jatkuvasti auki erilaisia työtehtäviä, niin vakituisia kuin määräaikaisia sekä keikkatöitä, oman tilanteesi mukaan.

Tule mukaan Optimaxin tiimiin. Hae tehtävää jo tänään. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit vaikka soittaa henkilöstökonsultillemme puh. 010 4111 610.

Tervetuloa meille töihin.

Työtuntien kirjaus

Muistathan kirjata työtuntisi sähköiseen Tuntinetti- työaikajärjestelmään aina viimeistään kuun 15. ja viimeinen päivä. Kirjautumaan pääset klikkaamalla alla olevaa logoa. Muista toimittaa verokortti ajoissa, muuten palkkahallinto joutuu pidättämään veroa 60%.

logo

Palkanmaksu

Maksamme palkan sinulle kaksi kertaa kuussa, aina kuun 15. ja viimeinen päivä. Palkkalaskelman toimitamme sinulle verkkopankkiin, toimittaja on Maventa.

Sairastapaukset ja työtapaturmat

Mikäli sairastut ja olet estynyt menemään sovittuun työvuoroon, ilmoita siitä välittömästi soittamalla käyttäjäyrityksesi esimiehelle sekä Optimax yhteyshenkilöllesi. Edellytämme kaikissa sairastapauksissa sairastodistusta, joka tulee toimittaa välittömästi käyttäjäyrityksesi esimiehen kautta tai suoraan Optimax yhteyshenkilöllesi.

Käytössämme on lakisääteinen työterveyshuolto, joka ei sisällä yleislääkäritasoista sairaanhoitoa. Sairastodistuksen voi siis noutaa esimerkiksi omalääkäriltä tai muulta sinulle parhaiten sopivalta terveysasemalta. Hyväksymme myös sairaanhoitajan kirjoittaman sairastodistuksen enintään 3 pvä.

HUOM! Sairasajanpalkkaan olet oikeutettu toimitettua sairastodistusta vastaan.

Mikäli sinulle sattuu työtapaturma, sinun tulee ilmoittaa välittömästi työpaikkasi esimiehelle sekä Optimaxin yhteyshenkilöllesi. Ilmoita lääkärissä vakuutusyhtiöksi Lähi- Tapiola.

Työtapaturmatapauksissa täytät yhdessä yhteyshenkilösi kanssa vakuutustodistuksen hoitolaitosta varten sekä työtapaturmailmoituksen vakuutusyhtiötä varten. Työtapaturmatapauksissa tarvitsemme välittömästi alkuperäiset lääkärintodistukset.

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy:n vakuutusyhtiö on Lähi-Tapiola ja eläkevakuutusyhtiö on Elo.

Ole työterveysasioissa yhteydessä aina omaan Optimax yhteyshenkilöösi.

Hyvää työpäivää toivottaa

Optimax Henkilöstöratkaisut

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä