Optimax - työelämän vahva uudistaja.

Optimax Henkilöstöratkaisut on asiantunteva henkilöstöpalvelualan perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta sekä kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista.

Optimax Henkilöstöratkaisut

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy on perustettu vuonna 2011 ja olimme alkuun fr- yrityksenä Kymenlaaksossa yhdessä Suomen suurimmassa henkilöstöpalvelualan ketjussa. Liiketoimintakaupan jälkeen meille tuli tilaisuus jatkaa itsenäisenä yrityksenä ja tämä tapahtuikin vuonna 2017. Tämän jälkeen yritys laajentui Kymenlaakson ulkopuolelle ja asiakasmäärät myös kasvoivat.

Toiminta- alueemme kattaa tällä hetkellä Kymenlaakson, Itä-Uudenmaan ja Uudenmaan alueen, Turun alueen, sekä Päijät- ja Kanta Hämeen.

Optimaxin tiimi

Optimaxilla työskentelee innostunut ja asialleen omistautunut tiimi.

JukkaWesterholm

Jukka Westerholm

Toimitusjohtaja, yrittäjä
Asiakkuudet ja myynti

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy:n perustaja ja yrittäjä Jukka Westerholm tekee aktiivisesti asiakkaiden parissa työtä. Hänellä on vahva asiakaspalvelun, myynnin ja henkilöstöjohdon tausta. ”Hyvä asiakaspalvelu on minulle kunnia asia ja tätä asennetta olen mielestäni tuonut esille myös omaan tiimiin. Mielestäni se on hyvin onnistunut ja meille asiakas ja työntekijä on se kaikkein tärkein.”

LauriEerola

Lauri Eerola

Asiakkuusjohtaja
Asiakkuudet ja myynti

Lauri Eerola on ollut Optimaxilla jo vuodesta 2014 ja kuuluu Optimaxin peruspilareihin. Lauri on koulutukseltaan logistiikan- ja tuotantotalouden insinööri ja hän onkin keskittynyt palvelemaan alan yrityksiä. Lauri on erittäin pidetty henkilö niin työyhteisössä kuin asiakkaidenkin parissa. Lauri on saanut paljon kiitosta asiakkailta mm. ammattitaitoisesta työotteestaan sekä koordinaatiotaidostaan.

”Lauri kuunteli tarkasti meidän työntekijätarpeita ja olimme enemmän kuin tyytyväisiä lopputulokseen”

Sanna

Sanna Westerholm

HR & Hallintopäällikkö

Sanna Westerholm on työskennellyt Optimaxilla vuodesta 2016 lähtien ja hänen vastuulleen kuuluu mm. nimettyjen asiakkuuksien hoitaminen, rekrytoinnit, HR- prosessit ja CRM:n ja sähköisen työaikajärjestelmän seuranta, yhteydenpito ulkoiseen palkanlaskentaan sekä erilaiset hallinnolliset tehtävät. Onneksi Sanna nauttii tekemisestä, sillä tekemistä hänellä riittää. Sanna on aina energinen ja avulias ja hän on erittäin pidetty henkilö niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin parissa. Sanna on toiminut 1.10.2021 lähtien HR- ja hallintopäällikkönä.

Pitkäaikaisia asiakkaitamme mm;

hub
teampac
laivapesu

Lue blogista Optimaxin uusimmat kuulumiset!

HUB Logisticsin vieraana Karhulassa

22.3.2023

HUB Logisticsin Kotkan Karhulan teollisuuspuiston yksikön päällikkö Pekka Ruponen esitteli meille ylpeänä HUBin uutta logistiikkakeskusta

Konepaja Mäkelin Oy ja Optimax Henkilöstöratkaisut

21.1.2023

    Konepaja Mäkelin Oy ja Optimax Henkilöstöratkaisut- toimivaa yhteistyötä. Konepaja Mäkelin Oy valmistaa Helsingissä

Rekrytointia kokonaisvaltaisesti

5.1.2023

Personnel Invest- Sijoita Henkilöstöön Optimax Henkilöstöratkaisut perustettiin koska halusimme tuottaa yrityksille keskitetysti rekrytointipalvelut avaimet käteen

Haluatko lisätietoja?

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta sekä kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

    Lähetä viesti