Yritys

Optimax on kotimainen luotettava henkilöstöpalvelualan perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Teemme asiat hieman toisin!

Lue lisää

Optimax on kotimainen luotettava henkilöstöpalvelualan perheyritys. Palveluitamme ovat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi ja ulkoistamispalvelut.

 

Toimimme yritysten kanssa yhteistyössä mm. seuraavilla aloilla:

  • Rakennus
  • Teollisuus, tuotanto ja logistiikka
  • ICT, toimisto ja hallinto
  • Horeca ja kauppa

Optimax on  henkilöstöpalvelualan perheyritys ja kuulumme myös Luotettava Kumppani- palveluun.

Avaa esite

Uusimmat työpaikat

Varastotyöntekijä Vantaalle

Etsimme Vantaan Hakkilaan   VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ     Varaston erilaisiin lähettämisen, vastaanoton, lajittelun, palautuskäsittelyn ja pakkaamisen…

Puurakennevalmistaja, Riihimäelle

Haemme reipasta PUURAKENNEVALMISTAJAA Riihimäelle   Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – perehdytämme sinut työtehtäviin….

Kalusteasentaja, Vantaa

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista KALUSTEASENTAJAA Työkohteet ovat Tikkurilassa ja Korsossa, sekä lähiympäristössä. Työtehtävät ovat kerrostalo,- ym….

Rakennustyöntekijä, Vantaa

Haemme asiakkaallemme RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Työkohteet sijaitsevat Vantaalla ja lähiympäristössä ja ovat huoneistojen ja julkisten tilojen saneerauskohteita….

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä